Hoppa till innehåll

Saab kommer att leverera säkerhetssystem till Operahuset i Sydney, #Saabgroup

Saab har tecknat ett kontrakt med Sydney Opera House Trust för att leverera ett nytt integrerat säkerhetssystem till operahuset.

Säkerhetssystemet bygger på Saabs OneView-system (PSIM), som är utvecklat i Australien. OneView kommer att integrera alla byggnadens säkerhetssystem, så att personalen kan hantera verksamheten genom ett enda intuitivt gränssnitt.

– Vi på Saab är stolta över att ha blivit valda för att uppgradera säkerhetssystemet för Sydney Opera House med vårt OneView-system. Saab har över 40 OneView-installationer i infrastrukturanläggningar över hela Australien. Vi är hedrade över att kunna lägga till detta välkända landmärke på listan, säger Jessica Öberg chef för affärsområde Industrial Product & Services.

Saab Australia kommer att samarbeta med Sydney Opera House-teamet i designfasen för att säkerställa att uppgraderingen ger den bästa tekniska lösningen. Allt utvecklingsarbete kommer att genomföras i Australien och använda lokala entreprenörer för installation.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Saabs presscenter

+46 (0)734 180 018

presscentre@saabgroup.com

www.saabgroup.com

www.saabgroup.com/YouTube

Följ oss på Twitter: @saab

Saab förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Saab har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter i hela världen. Genom innovativt, pragmatiskt och samarbetsinriktat arbete, utvecklar, anpassar och förbättrar Saab ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.