Hoppa till innehåll

Saab får beställning på multispektrala kamouflagesystem, #Saabgroup

Saab har blivit tilldelade ett kontrakt om att producera multispektrala statiska kamouflagesystem åt den kanadensiska armén. Leveranser kommer att ske under 2019.

Beställningen innehåller en kundanpassad Woodland-version av Ultra-Lightweight Camouflage Screen (ULCAS) och är en avslutande option på ett kontrakt från 2013.

”Den här ordern kommer att förse den kanadensiska armén med det mest avancerade kamouflagesystemet i världen, vilket kommer ge dem ett multispektralt skydd mot upptäckt från fientliga hot”, säger Görgen Johansson, chef för Saabs affärsområde Dynamics.

Saabs avancerade kamouflageteknik har exporterats till över 50 länder. Saab erbjuder unika kamouflagesystem och skyddslösningar för militära styrkor, som är utvecklade för att begränsa fiendens möjlighet att upptäcka och anfalla. En stor variation av lösningar och konfigurationer finns tillgängliga för att skydda läger, fordon, samt enskilda personer i alla terränger och miljöer.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Saabs presscenter

+46 (0)734 180 018

presscentre@saabgroup.com

www.saabgroup.com

www.saabgroup.com/YouTube

Följ oss på Twitter: @saab

Saab förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Saab har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter i hela världen. Genom innovativt, pragmatiskt och samarbetsinriktat arbete, utvecklar, anpassar och förbättrar Saab ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.