Hoppa till innehåll

Prime Design Sweden AB vinner en rekordstor affär med den vietnamesiska militären

Pressmeddelande 2023-09-19
Stockholm, Sverige – Prime Design Sweden AB, en ledande leverantör av portabel områdesbelysning, har för tredje gången vunnit en affär genom sin vietnamesiska distributör till den vietnamesiska militären. Denna affär är den största i sitt slag och är värd 2 MSEK.

Vi är otroligt glada och stolta över att återigen ha fått förtroendet att förse den vietnamesiska militären med vår portabla områdesbelysning. Denna affär bekräftar styrkan i våra produkter och vår långsiktiga relation med vår distributör i Vietnam”, säger Johan Kling, VD för Prime Design Sweden AB.

Om produkten
Baselight erbjuder en av de mest avancerade belysningslösningarna för portabel områdesbelysning. Den vietnamesiska militären har i denna affär valt Baselight 320x. Med sina 45 000 lumen och en vikt på endast 33 kg, erbjuder Baselight 320x en unik kombination av kraft och portabilitet.


Om Prime Design Sweden
Prime Design Sweden är ett svenskt företag som specialiserar sig på att utveckla högkvalitativa, portabla belysningslösningar för en rad olika tillämpningar. Företaget är känt för sin innovation och kvalitet och har snabbt blivit en pålitlig leverantör på den globala marknaden.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Kling
Prime Design Sweden AB
Eml: johan@prime-design.se
Telefon: +46705577095

Företagsnamn:
Prime Design Sweden AB
Adress:
Finlandsgatan 48
Postnummer och Ort:
164 74 Kista
Kontakt:
Johan Kling
Telefon:
+46 (0)70 557 70 95
E-post:
johan@prime-design.se
Hemsida:
www.prime- design.se