Hoppa till innehåll

MSE Engineering tar hem order på simulator-hårdvara

2017-04-20 Älmhultsföretaget MSE Engineering får beställning på simulator-hårdvara från Saab Dynamics.

-Det är en betydelsefull order för oss; Saab Dynamics ger oss återigen förtroendet att leverera simulatorhårdvara till dem och det är nu nästan 20 år sedan vi gjorde de första leveranserna av denna produkt, säger Johan Schmitz, marknads- och försäljningschef på MSE.

Även denna gång kommer vi att leverera en komplett uppsättningar hårdvaror, fortsätter Johan. Vi är specialister på replikering för simulatorändamål och i detta fall levererar vi en systemlösning innefattande mekanik-, el-, elektronik-, optik- och datorkomponenter av allra högsta kvalitet.

Som den systemleverantör vi är har vi kompetens inom ett brett spektrum av teknikdiscipliner och vi kan även leverera tjänster som dokumentation och systemsäkerhetsanalyser. Utbildning med simulator är ytterst kritisk och så kallad ”negativ träning” får inte förkomma. Med våra produkter säkerställs bästa möjliga utbildningsupplevelse.

MSE Engineering AB har huvudkontor i Älmhult i södra Sverige och är specialister på avancerade simulatorer och elverk för extrema miljöer. Bolaget har en lång tradition av att ta fram innovativa systemlösningar. Sedan mer än 60 år tillbaka har man utvecklat och levererat avancerade simulatorer av högsta kvalitet till både militära och civila organisationer. Bland annat erbjuder MSE simulatorer för säker träning av stridsvagnbesättningar, piloter, tågförare och radaroperatörer.

För ytterligare information, kontakta MSE Engineering enligt nedan:
Marketing and sales manager Johan Schmitz e-post: johan.schmitz@mseab.se
Telefon: +46 476 559 55