Hoppa till innehåll

Danmark nästa marknad för Military Work, #Military work

Kompetensförsörjningsföretaget Military Work expanderar och etablerar sig i Danmark. Etableringen är ytterligare ett led i Military Works tillväxt och kompletterar verksamheten i Sverige och Finland.

Även i Sverige har Military Work en verksamhet som expanderar med kontor och närvaro på strategiska orter såsom Malmö, Jönköping, Göteborg, Stockholm och Luleå för att möta marknadens efterfrågan regionalt såväl som nationellt. I Sverige är Military Work ett partnerföretag till Försvarsmakten och kompetensförsörjer den civila marknaden med individer med försvarsmaktsbakgrund.

– Etablering av verksamhet i Danmark är ett naturligt nästa steg för Military Work i vår expansion. Vår modell där vi kompetensförsörjer den civila marknaden med personer med militär bakgrund är mycket framgångsrik och skalbar. Den danska försvarsmakten står inför stora volymökningar av reservister och vi hoppas att vår affärsmodell kan bidra positivt i den tillväxten. Vi kommer att bygga verksamheten i Danmark med dansk personal och utefter de danska förutsättningarna, men med stöd av vår erfarenhet från Sverige och Finland, säger Mikael Karlsson, vd för Military Work Group.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson, vd MW Group, tel. 08-408 057 41 eller E-post: mikael.karlsson@militarywork.se

Michael Yngvesson, vd Military Work Sverige, tel. 073-6823459 eller E-post: michael.yngvesson@militarywork.se

För koordination: Mårten Granberg tel. 070-7640100

Besök även: www.militarywork.se, www.militarywork.dk och www.militarywork.fi

Läs även nyheten på mynewsdesk.