Hoppa till innehåll

CybAero AB (publ) genomför demonstrationsflygningar för Belgiska flottan

CybAero har genomfört demonstrationsflygningar för den Belgiska flottan. Under demonstrationen genomfördes två separata flygningar i syfte att visa upp systemets operativa prestanda i både dagsljus och mörker.

Michael Auerbach, Styrelseordförande på CybAero kommenterar: ”Det är positivt att vi får möjlighet att visa upp vårt system. Möjligheten att genomföra demonstrationsflygningar visar också att det finns ett stort intresse för vårt system på marknaden. ”

Kontakt:
Michael Auerbach, Styrelseordförande
Telefon: 013-465 29 00
E-post: ir@cybaero.se
Läs på webben:  www.cybaero.se 
Filmer: www.youtube.com/cybaero

Om CybAero
CybAero utvecklar och tillverkar fjärrstyrda helikoptrar, så kallade RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) med tillhörande sensorsystem för säkrare och kostnadseffektivare flygning i farliga miljöer.
Bolaget har fått stort internationellt genomslag med helikoptern APID One som kan anpassas för både försvarsverksamhet och civila uppdrag såsom kust- och gränsbevakning, räddningstjänst och kartering.
CybAero har sitt huvudkontor i Mjärdevi Science Park i Linköping. Bolaget har cirka 40 anställda och är listat på NASDAQ First North sedan 2007.  FNCA Sweden AB är Certified Adviser.