Hoppa till innehåll

CybAero AB ingår strategiskt avtal med Albright Stonebridge Group

CybAero AB har ingått ett strategiskt samarbete med Albright Stonebridge Group för att förstärka den internationella marknadsföringen av CybAeros produkter och tjänster.

Albright Stonebridge Group (ASG) som grundades, och leds, av USAs förre utrikesminister Madeleine K. Albright och förre handelsminister Carlos M. Gutierrez, är ett globalt ledande rådgivande strategiföretag.

– Vi är förväntansfulla över att påbörja ett samarbete med CybAero. Deras teknik kan förbättra miljöövervakning, främja säkerheten till sjöss, skydda gränser och tillhandahålla humanitärt bistånd – till att börja med, säger Jim O’Brien, vice ordförande i Albright Stonebridge Group.

– Som med all ny teknik ger den upphov till frågor för beslutsfattare och befintliga företag och Albright Stonebridge Group kommer att hjälpa CybAero hantera de utmaningar som uppstår, avslutar Jim O’Brien.

– Samarbetet med Albright Stonebridge Group öppnar upp nya möjligheter för CybAero. Det ger oss bland annat möjlighet att erbjuda våra produkter och tjänster till fler kunder runt om i världen, säger Mikael Hult, VD CybAero.

Om ASG
Albright Stonebridge Group (ASG) är ett av världens främsta globala rådgivande företag. Bland annat hjälper de sina kunder att etablera sig på den internationella marknaden. ASG arbetar med att utvärdera och hantera risker, identifiera och utnyttja möjligheter samt lösa politiska utmaningar och att klara myndighetskrav. ASGs världsomspännande team har hjälpt kunder i fler än 100 länder och inom alla större branscher.

Läs mer om ASG på: www.albrightstonebridge.com

För mer information vänligen kontakta:
Mikael Hult, VD CybAero AB, tel 013 465 29 00, e-post: mikael.hult@cybaero.se
Michael Auerbach, Senior Vice President, e-post: Mauerbach@albrightstonebridge.com
Ina Nehr, Marknadskommunikatör CybAero AB, tel 0733 25 58 68, e-post: ina.nehr@cybaero.se

Om CybAero
CybAero utvecklar och tillverkar fjärrstyrda helikoptersystem, så kallade RPAS (Remotely Piloted Aircraft System) för säkrare och effektivare flygning, bl a i farliga miljöer. Bolaget har få tt stort internationellt genomslag med helikoptern APID ONE som kan anpassas för både försvarsverksamhet och civila uppdrag så som kust  och gränsbevakning, räddningstjänst och kartering. CybAero har sitt huvudkontor i Mjärdevi Science Park i Linköping. Bolaget har cirka 55 anställda och är listat på Nasdaq First North sedan 2007. FNCA Sweden AB är Certified Adviser.

Läs på webben: www.cybaero.se Filmer: www.youtube.com/cybaero