Hoppa till innehåll

Aqeri tecknar partneravtal med Advantech

Aqeri, ledande svensk leverantör av dator- och kommunikationsutrustning för krävande miljöer och industriell 24/7 drift har tecknat ett flerårigt partneravtal med Advantech. Avtalet innebär att Aqeri kommer att marknadsföra och leverera produkter samt lösningar från Advantech med fokus på Smart Factory och Industry 4.0 till svenska industriföretag.

”Vi är mycket glada över att ha tecknat avtal med marknadsledaren inom Industriell Internet of Things (IoT). Kundernas krav på långvarig användning av våra produkter har under åren givit oss starka kundrelationer med många ledande svenska bolag. Aqeri kommer nu tillsammans med Advantech erbjuda kompletta lösningar för användning med Industry 4.0 teknologi. Detta samarbete ökar affärspotentialen för Aqeri väsentligt.” , säger Lisen Olander VD för Aqeri AB

”Vi är glada att bygga vidare på de framgångar vi hittills nått tillsammans och att vi nu utvidgar vårt samarbete med Aqeri. I och med detta ser vi att två ledande företag med mycket kompletterande kompetens kommer att spela en viktig roll inom marknaden för Industriell Automation och kommunikation” , säger Rick de Vries, Försäljningschef Nordeuropa. ”Advantech:s Global Partner Program baseras på att våra avancerade produkter appliceras i flexibla automationslösningar via en utvald kärnkrets av partners runt om i världen. Aqeri har ett gott rykte som specialist inom datorer och kommunikationsutrustning och passar oss perfekt som en viktig Advantech partner.”

För ytterligare information, vänligen kontakta
Lisen Olander, VD Aqeri AB, tel. 072-3096777
Rick de Vries, Försäljningschef Nordeuropa, Advantech, tel. +31 655481813

Denna information är Aqeri Holding AB skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 januari 2017 kl. 08.15 CET.

Om Aqeri:
Aqeri är en ledande svensk leverantör av dator- och kommunikationsutrustning för krävande miljöer och industriell 24/7 drift. I över 25 år har Aqeri utvecklat och tillhandahållit kundanpassade lösningar. Aqeri Holding AB (publ), med organisationsnummer 556280-6660, har sitt säte i Stockholm, Sverige. Bolaget är noterat på Nasdaq First North med ticker AQER. Certified advisor är Remium. Besök www.aqeri.com för mer information.

Om Advantech:
Advantech Co, Ltd – Industrial Automation Group – grundades 1983, har inom Industrial Automation Group vuxit till en global organisation med mer än 30 kontor i 17 länder och ett världsomspännande partnernätverk bestående av ledande Automations företag. Som pionjärer inom Öppen Automationsteknik är Industrial Automation Group stolta över sina insatser som globala ledare genom att tillhandahålla vertikala fokuserade produkter, lösningar och mervärdestjänster för ett brett spektrum av branscher som inkluderar ByggnadsAutomation, Maskinautomation , Kraftförsörjning och Intelligenta Transport System. (www.advantech.eu).