Hoppa till innehåll

Ann Wolgers ny presschef på Saab, #Saabgroup

Försvars- och säkerhetsföretaget Saab har utsett Ann Wolgers till ny presschef. Ann Wolgers tillträder sin tjänst den 2 maj.

Ann Wolgers, Presschef Saab

Ann Wolgers kommer närmast från Statsrådsberedningen där hon arbetat som mediestrateg åt statsminister Stefan Löfven.

Tidigare har hon arbetat som pressekreterare åt närings- och innovationsminister Mikael Damberg.

Ann Wolgers har dessutom arbetat för FN i Östtimor, för Organisationen för Säkerhet och Samarbete i Europa (OSSE) samt för Kvinna till Kvinna i Kosovo.

– Saab är ett av världens främsta försvars- och säkerhetsföretag med över 12 000 anställda i Sverige och över 15 000 i världen. Saab är ett väldigt fint bolag som ligger i framkant både vad gäller ingenjörskunnande och jämställdhetsarbete. Jag ser fram emot att leda Saabs Press Centre, säger Ann Wolgers, presschef, Saab.

Ann Wolgers kommer att leda arbetet vid Saabs Press Center som består av fem medarbetare i Stockholm, Linköping och London. Johan Öberg tillträdde den 25 april och Petter Larsson börjar på Saab den 15 maj. Båda är placerade i Stockholm liksom Helena Dahlberg. Marie Karlsson är baserad i Linköping och Conal Walker i London.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Saabs presscenter
+46 (0)734 180 018
presscentre@saabgroup.com
www.saabgroup.com
www.saabgroup.com/YouTube
Följ oss på Twitter: @saab

Saab förser den globala marknaden med världsledande produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Saab har verksamhet och medarbetare på alla kontinenter i hela världen. Genom innovativt, pragmatiskt och samarbetsinriktat arbete, utvecklar, anpassar och förbättrar Saab ständigt ny teknologi för att möta kundernas förändrade behov.