Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Stamford AB

Stamford utvecklar och förnyar branschspecifika IT-system med fokus på processer och flöden i tjänsteföretag och offentliga verksamheter. Vår spetskompetens och långa erfarenhet gör att vi kan ta fram anpassade och skalbara lösningar till varje kund, vilket gör deras verksamhet mer effektiv, säker och långsiktigt hållbar.

På försvarsområdet har vi jobbat länge med både FMV och Försvarsmakten. Bland annat ligger vi bakom ett av de system som används för inventering, redovisning och andra funktioner kopplade till förnödenhetsförsörjning och materielunderhåll (teknisk tjänst). Vi bistår våra försvarskunder med metodstöd, utbildning, tester och produktion. Vi tar också fram underlag för utveckling och hanterar verksamhet inom alla försvarsgrenar.

En stor fördel är att vi kombinerar spetskompetens om de aktuella IT-systemen med goda kunskaper om de regelverk och normer som styr försvarets verksamhet på logistikområdet, vilket gör att vi snabbt ser vilka ändringar som krävs i systemen när föreskrifterna förändras.
Stamford startades 1988 och är i dag en del av Addnode Group. Vi är drygt 80 personer på kontoren i Stockholm, Karlstad, Göteborg och Malmö, och har flera egna medarbetare på Addnode India i Pune.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Stamford AB
Adress:
Norra Stationsgatan 93C
Postnummer och Ort:
113 64 Stockholm
Hemsida:
www.stamford.se