Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Right & Bright AB

Right & Bright AB grundades 2018 med fokus på utveckling och försäljning av stöldskyddande container/modul. Grundaren Michael Andersson har sedan 1992 arbetat med säkerhetsprodukter i form av framförallt dörrar men även skyddsrum.

Right & Brights huvudprodukt är idag Safe Tool Storage, en produkt i 3 olika storlekar framtagen för att stoppa stölderna i byggbranschen. Produkten baseras på flera typer av skalskydd som tillsammans ska stoppa så många verktyg som möjligt. Den unika uppbyggnaden gör produkten lätt och kostnadseffektiv i jämförelse med de kända säkerhetscontainer som bygger på betongfyllda väggar och tak. Produkten används framförallt av byggbranschen med några få undantag, men den har potential att kunna användas även inom Svenska Försvarsmakten.

Företaget har tillsammans med sin närmaste samarbetspartner, Töreboda Svets AB, en stark teknisk kompetens och en dedikerad personal som kan ta fram unika produkter från ax till slutprodukt. Hög kvalitetsnivå, kundservice och leveranssäkerhet. Vi strävar ständigt för att förbättra våra produkter och tjänster för att möta kundernas behov och förväntningar, vilket innebär en stor mängd testning och sökning av nya lösningar.

Andra produkter som ovanstående samarbetsform erbjuder till Försvarsmakten är tankstationer i containerformat samt flyttbara tankanläggningar, då i ytterligare samarbete med installationsföretag inom drivmedelsbranschen.

Med vår unika produkt Safe Tool Storage, är Right & Bright ett självklart val om man söker en förhöjd skyddsnivå på sina förvaringsenheter.

Bruksanvisning Safe Tool Storage Produktblad STS-7.0 Produktblad STS-4.7 Produktblad STS-2.4
Kontaktinformation
Företagsnamn:
Right & Bright AB
Adress:
Industrigatan 20
Postnummer och Ort:
545 31 Töreboda
Hemsida:
www.rightandbright.se