Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Precision Technic Defence AB

Precision Technic Defence Group är en global ledare inom avancerade försvarslösningar, med mål att säkerställa säkra och stabila samhällen och skydda människor och samhällen från militära hot, naturkatastrofer, olyckor eller terrordåd.

Med utgångspunkt i årtionden av erfarenhet och expertis från den militära industrin erbjuder vi försvarslösningar och system som uppfyller kraven för alla typer av militära uppdrag och operativa miljöer.

Precision Technic Defence Group erbjuder ett unikt utbud av lösningar från över 250 partners över hela världen och har lång erfarenhet av att matcha teknologier och interoperabilitetskrav för ett komplett utbud av integrerade lösningar. Förutom att vara en produktleverantör fungerar vi som en pålitlig rådgivare till nationer, regeringar, väpnade styrkor, nationella säkerhetsbyråer och brottsbekämpande myndigheter över hela världen.

Våra produktområden:
• Soldier Systems
• C4ISR Systems
• Platform & Sensor Systems
• Unmanned Systems
• Service & Support
• Utbildning

Våra lösningar ger militärer förbättrad operativ förmåga, förbättrad individuell prestation och taktisk och strategisk överlägsenhet även i de mest utmanande förhållanden och miljöer. I samarbete med dem, delar vi ett gemensamt mål: att skydda människor och samhällen runt om i världen.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Precision Technic Defence AB
Adress:
Parkgatan 49
Postnummer och Ort:
403 14 Göteborg
Hemsida:
ptdefence.com/