Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: OneMed

OneMed Sverige AB

Vi på OneMed fyller tillsammans med våra kunder och partners en samhällsviktig funktion. Att leverera medicinskt förbrukningsmaterial, traumaprodukter, medicinteknisk utrustning, förpackningslösningar, utbildningar, logistiklösningar och lagerhantering till sjukvården, myndigheter och militära organisationer är vår passion. OneMed är en pålitlig partner till våra kunder där vi hanterar tusentals leverantörer och tiotusentals artiklar och all den tekniska data och regulatoriska krav som sortimentet kräver.

För att kunna navigera rätt i den alltmer komplexa medicintekniska branschen underlättar en så kallad systemlösning. En partner som via ett kontrakt och en kontakt tar ansvar för kundens totala behov av medicintekniska produkter. Behovet av prehospital vård i framtidens totalförsvar har ökat.
Situationen i Ukraina med medvetna attacker mot sjukhus, sjukvårdsinrättningar och sjukvårdspersonal, innebär att fler sjuka och skadade behöver omhändertas längre tid ute i fält. För kommuner och regioner kan vi presentera lösningar som gör att det snabbt går att stärka sin beredskap inom prehospital vård.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för just din organisation.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
OneMed Sverige AB
Adress:
Tagenevägen 29
Postnummer och Ort:
425 37 Hisings-Kärra
Webbsida:
www.onemed.se