Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Hydac AB

HYDAC AB är ett familjeägt dotterbolag till HYDAC International. Vi tillverkar och säljer komponenter, system och kompletta lösningar för; Hydraulik – Filtrering – Elektronik – Kylning.

Vi erbjuder även installation, montage och service av våra servicetekniker. En av våra strategier; ”Made in Sweden” står för en nära kontakt till våra kunder, där vi tillsammans redan i projekteringsfasen tar fram kundunika och kompletta lösningar och även producerar hållbara hydraulsystem i Borås.

Vi har även lösningar för systemövervakning genom sensorer, liksom service och reparationer som förlänger dina maskiners livslängd. Behöver ni se över ert ekosystem inom vätskehantering, erbjuder vi maskiner för uthyrning via vår tekniska service.

Vårt mål är att arbeta mot en hållbar maskinanvändning & optimering av monteringsplats med en funktionell säkerhet. Vi fokuserar på helhetspaketet: vare sig det handlar om hydraulik, elektricitet med batterier som energilagring eller bränslecell med passande vätetank för tillämpningar med hög effekt. Med omfattande kunskaper inom tekniken kan våra experter erbjuda ett aktivt stöd. Med allt som har med fordon, maskiner och även strömförsörjningen, infrastrukturen och produktteknik att göra.

HYDAC har idag flera kunder inom försvarsindustrin både i Sverige och internationellt.
www.hydac.se

Kontaktinformation
Företag:
Hydac AB
Adress:
Domnarsvsgatan 29
Postnummer och ort:
163 53 Spånga
Hemsida:
www.hydac.se