Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Fibersystem AB

Samhällskritiska funktioner utsätts dagligen för avlyssning, intrång och spionage. Det är därför vi är här!

I 40 år har vi utvecklat produkter och säkrat system för försvar, företag och organisationer där maximal säkerhet är ett minimum.

Vi är specialister på säker överföring av information och på att modifiera datorer, skärmar, konferensutrustning och annan hårdvara för att blockera alla former av avslöjande signaler.

Resultatet är cybersäkerhet på högsta nivå.

Vi arbetar främst med produkter inom cybersäkerhetssektorerna, både IT-säkerhet och OT-säkerhet.

Fibersystem är en innovativ organisation, vår verksamhet är etablerad på många olika marknader. Vår struktur ger resurserna i en mycket stor organisation, samtidigt som den innovativa och entreprenöriella miljön bevaras.

Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige. Våra produkter säljs av en säljkår som är erkänd i hela branschen för sin expertis och kundservice.

Fibersystem jobbar nära våra kunder och svarar snabbt på föränderliga behov. Vi utvecklas ständigt i vårt uppdrag att tillhandahålla ledande teknik för fiberoptiska lösningar och vår expertis är välkänd på olika vertikala marknader.

Våra produkter installeras i militära, medicinska och industriella tillämpningar över hela världen, såsom sjukhus, universitet, statliga laboratorier och militärbaser, för både stora och små organisationer.

Några av våra kunder: Lockheed Martin, General Dynamics, ABB, Alstom, Bombardier, General Electric, Ericsson, Mitsubishi Electric, Schneider Electric, Rolls Royce, Kongsberg, Toshiba, Nokia Siemens, HBM, SAAB, Polisen, Försvarsmakten, Stora Enso, FOI, Svenska Kraftnät & Försvarsmakten.

Alla produkter är designade och utvecklade på Fibersystem. Detta gör det möjligt för oss att justera eller anpassa produkter för att passa dina speciella behov. Saknar du en produkt, ett gränssnitt, ett protokoll eller en funktion – fråga oss!

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Fibersystem AB
Adress:
Gårdsfogdevägen 18a
Postnummer och Ort:
168 67 Bromma
Hemsida:
www.fibersystem.com