Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: Air target

Air Target Sweden AB

Air Target Sweden AB grundades 1958 med fokus på akustisk mätutrustning för målsystem inom militära övningar och testverksamhet. Med över 60 års erfarenhet av att utveckla och tillverka träffgivare har företaget etablerat sig som en av de ledande aktörerna i branschen. 

Air Targets mätutrustning är baserad på modern teknologi och kan anpassas för kunden specifika behov och krav. Den används av både nationell och internationella försvarsmakter, och är känd för sin höga kvalitet och pålitlighet. 

Företaget har en stark teknisk kompetens och en dedikerad personal som arbetar för att leverera bästa möjliga kunderservice. Vi strävar ständigt för att förbättra våra produkter och tjänster för att möta kundernas behov och förväntningar, inklusive hög noggrannhet och precision i mätningarna. 

Med en stark position på marknaden och vilja att möta kundens krav, är Air Target ett utmärkt val för alla som söker högkvalitativ och pålitlig mätutrustning för målsystem inom militära övningar och testverksamhet.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Air Target Sweden AB
Adress:
Österögatan 1
Postnummer och Ort:
164 40 Kista
Webbplats:
www.airtarget.se