Hoppa till innehåll
28 maj 2024
Möte med medlemsgruppen för exportkontroll
Den 28 maj kl. 10.00-12.00 har SOFF:s medlemsgrupp för exportkontroll möte. Gruppen arbetar företrädelsevis med tekniska och legala aspekter inom exportkontrollområdet. Kallelse och agenda sänds ut av SOFF:s kansli. För mer information, vänligen, kontakta: Robert Limmergård.
Läs mer
4 jun 2024
Medlemsgruppen för internationella affärer
Affärer inom försvar och säkerhet präglas av statliga slutkunder där de flesta länder har en egen nationell strategi för sin försörjning på området. Detta medför att många exportaffärer kräver någon form av industriell samverkan där kundlandets strategiska intressen tillgodoses för att möte deras krav på försörjningstrygghet. Gruppen är ett forum för att forma dialogen och …
Läs mer
3 sep 2024
Möte med medlemsgruppen för exportkontroll
Den 3 september kl. 10.00-12.00 har SOFF:s medlemsgrupp för exportkontroll möte. Gruppen arbetar företrädelsevis med tekniska och legala aspekter inom exportkontrollområdet. Kallelse och agenda sänds ut av SOFF:s kansli. För mer information, vänligen, kontakta: Robert Limmergård.
Läs mer
13 nov 2024
Möte med medlemsgruppen för exportkontroll
Den 13 november kl. 10.00-12.00 har SOFF:s medlemsgrupp för exportkontroll möte. Gruppen arbetar företrädelsevis med tekniska och legala aspekter inom exportkontrollområdet. Kallelse och agenda sänds ut av SOFF:s kansli. För mer information, vänligen, kontakta: Robert Limmergård.
Läs mer
16 jun 2025
Swedish Security Forum
SOFF arrangerar Swedish Security Forum ´25 för diskussion om Sveriges säkerhets- och försvarspolitik. Den 16-17 juni samlar vi representanter från olika organisationer för att utbyta åsikter, diskutera och debattera den säkerhetspolitiska utvecklingen brett. Följ seminariet digitalt live eller i efterhand och ta del av programmet på swedishsecurityforum.se. Kontakta kansliet för mer information.
Läs mer