Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Wihuri Aviation AB

Wihuri Aviation AB är en del av det privatägda familjebolaget Wihuri Group. Wihuri Group är ett av Finlands äldsta och mest respektera bolag som fortfarande handhavs och ägs av samma familj som för 100 år sedan när det först kom till.

Aviation-historien är sprungen ur deras egen passion för flyget. Man möter sällan personal som är så dedikerad som deras – de är genuint engagerade i företaget och varandra som kollegor, men framför allt till sina kunder.
Som en av tre produkter i Wihuri Aviation är Jetlogistics en solid etablerad operatör på marknaden i främst Finland. Idag har vi kontor även i Estland och Sverige med kontrakt i hela Norden.

Jetlogistics är experter på att hjälpa företag, statliga verk och militär- och försvarsorganisationer med deras transport- och logistikbehov. Deras personliga logistiktjänst är ett smart val om en destination är svår att nå, om du behöver nå flera destinationer inom en kort period, eller om din försändelse inte är standard i mått eller volym.

Företagets fokus är främst att lösa transportbehov men ibland behöver våra kunder mer och det är här JetLogistics briljerar. Tack vare decennier av gemensam logistikkunskap bland bolagets anställda, samt väl etablerade samarbetspartners världen över, så är JetLogistics ett mycket erfaret team i Norden när det gäller att hantera även komplexa transporter, kritiska material och utmanande omständigheter.

Vi har ett internt samarbete med Wihuri Aviations två andra produkter, Jetflite och Euroflite som hanterar den egna flottan av Privat flyg och bokar charter vid behov av större volym, både av människor och frakt.

Jetlogistics är här för att effektivisera logistiken och minska trycket på våra kunders organisation.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Wihuri Aviation AB
Adress:
Grev Turegatan 38
Postnummer och ort:
114 38 Stockholm
Webbplats:
www.jetlogistics.se