Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Swedish Net Air & Defence AB

Swedish Net Air & Defence erbjuder materielförsörjning och totalentreprenader för flygplatser, försvarsanläggningar och andra skyddsobjekt.
Företaget grundades 2005 och har kontor i Stockholm och Hallsberg.

Swedish Net Air & Defence ingår i en företagskoncern med inriktning på flyg, försvar och säkerhet. Vår långa erfarenhet av olika högsäkerhetsanläggningar och platser har gett oss avancerad teknisk kunskap och djup förståelse för att arbeta med skyddsobjekt och de specifika behov och rutiner det innebär.

I närmare 20 år har vi levererat avancerade projekt för flygplatser, försvarsrelaterad verksamhet, kärnkraftverk, datacenter, kriminalvård, ambassader och andra nationella säkerhetsprojekt.

Vi är en erfaren leverantör av tjänster och materiel till Försvarets Materielverk (FMV) och Försvarsmakten. Vi har levererat över 15 materielförsörjningsprojekt till FMV sedan 2015. Vi levererar även bygg-, mark- och installationsentreprenader till försvarsrelaterad verksamhet.

Några exempel på våra projekt inom försvarsverksamhet är utveckling och leverans av Containertält till FMV, ramavtal inom Ammunitionsröjning och minröjningsverksamhet till FMV och utveckling och leverans av Support lighting system till FMV med tillhörande teknisk dokumentation, systemsäkerhetsanalyser, förnödenhetsregistrering, underhållsberedning och instruktionsböcker för samtliga produkter.

Utöver materielförsörjning till FMV levererar vi även totalentreprenader till militära flygplatser. Dessa kan innefatta tekniska system som Flygplatsljus (AGL), Instrumentlandningssystem (ILS), Flygledningssystem (ATC) med tillhörande kraftförsörjning (kraft, reservkraft och avbrottsfri kraft). Sedan 2012 har vi levererat till 11 militära flygplatsprojekt i Sverige.

Företagspresentation
Kontaktinformation
Företagsnamn:
Swedish Net Air & Defence AB
Adress:
Ö. Storgatan 40
Postnummer och Ort:
694 31, HALLSBERG
Webbsida:
www.swedishnet.se
E-post:
info@swedishnet.se