Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Svenska Kraftprodukter AB

Svenska Kraftprodukter AB – Din Pålitliga Partner inom Kraftförsörjning

På Svenska Kraftprodukter är vi dedikerade till att leverera skräddarsydda lösningar inom kraftförsörjning. Vår styrka är en kombination av djupgående kompetens inom företaget, ett stort beredskapsintresse och en stark miljömedvetenhet och detta resulterar i att vi har möjlighet att erbjuda lösningar som inte bara uppfyller men ofta överträffar våra kunders förväntningar.

Vi tillhandahåller ett brett spektrum av tjänster och produkter, från uthyrning och försäljning av aggregat och tillhörande utrustning till rådgivning och utbildning inom detta område. Vårt kundfokus är mångsidigt och inkluderar allt från privatpersoner och företag till kommuner och regioner.

Att vara tillgängliga och nära våra kunder är vad som driver oss. Vår strävan efter kvalitet och kundnöjdhet ligger i hjärtat av vår verksamhet, och vi strävar efter att alltid leverera inom utlovad tid med kvalitet som motsvarar våra kunders förväntningar och budget.

Vi siktar på att stärka vår position som en nyckelspelare inom kraftförsörjning i Sverige. Genom våra partnerskap, bland annat som auktoriserad servicepartner för Inmesol, utökar vi vår produktportfölj och erbjuder ett brett urval av kvalitetsprodukter.

Vårt nätverk av servicepartners täcker hela Sverige, vilket garanterar att vi är nära dig när du behöver oss. Vi håller konsekvent höga standarder för våra tjänster och produkter genom att noggrant välja och utvärdera våra samarbetspartners.

Vi är dedikerade till ständig förbättring i allt vi gör. Genom att kontinuerligt utveckla vår organisation och våra tjänster, säkerställer vi att vi alltid möter och överträffar branschstandarder och kundförväntningar.

Företagspresentation
Kontaktinformation
Företagsnamn:
Svenska Kraftprodukter AB
Adress:
Baravägen 5
Postnummer och Ort:
613 41 Oxelösund
E-post:
info@skpab.com
Telefon:
020-22 66 00
Hemsida:
www.skpab.com