Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Scandinavian Astor Group AB

Scandinavian Astor Group är en försvarsindustrigrupp som levererar produkter, tjänster och tekniska lösningar inom försvarssektorn, civil säkerhet samt produkter för industrier. Scandinavian Astor Group äger flera dotterbolag och har två huvudsakliga affärsområden, övningsutrustning för elektronisk krigföring och tillverkning av kolfiberkomponenter. Inom kompositkomponenter är koncernens dotterbolag ledande på marknaden och levererar till försvarsindustrin samt marina, flyg- och industriella tillämpningar. Inom radarstörning har dotterbolaget My-Konsult en lång tradition som leverantör till försvarskunder och har utvecklat högteknologisk utrustning i produkterna Astor III-IV.

Scandinavian Astor Group har etablerat sig som en partner inom försvarsindustrin och har vunnit förtroende från både nationella och internationella aktörer inom försvars- och säkerhetssektorn. Koncernens produkter och tjänster är kända för att leverera hög kvalitet och pålitlighet. Utrustningen för elektronisk krigföring och kompositkomponenter är noggrant konstruerade och tillverkade med fokus på prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet.

Scandinavian Astor Group strävar efter organisk tillväxt och förvärv för att bredda sin verksamhet inom försvarssektorn och närliggande områden. Koncernen är baserad i Sverige och har en stark marknadsnärvaro i Sverige och på internationella marknader. Verksamheten utvecklas i snabb takt med fokus på försvarssektorn och närstående områden.

Läs mer om vår verksamhet på www.astorgroup.se

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Scandinavian Astor Group AB
Adress:
Torshamnsgatan 9
Postnummer och Ort:
164 40 KISTA
Hemsida:
www.astorgroup.se