Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

Scandinavian Astor Group AB

En introduktion till Astor Group

Scandinavian Astor Group är en försvarsindustrigrupp som levererar produkter, tjänster och tekniska lösningar inom försvarssektorn, civil säkerhet samt produkter för industrier. Scandinavian Astor Group äger flera dotterbolag som delas in i två affärsområden, Astor Industry och Astor Tech. Astor Group har etablerat sig som en partner inom försvarsindustrin och har vunnit förtroende från både nationella och internationella aktörer inom försvars- och säkerhetssektorn. Koncernens produkter och tjänster är kända för att leverera hög kvalitet och pålitlighet med fokus på prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet.

Våra affärsområden

I det ständigt föränderliga landskapet av militärt försvar och civil säkerhet utmärker vi oss inom två dynamiska affärsområden:

Astor Industry
Affärsområdet Astor Industry består av dotterbolagen Marstrom Composite AB, JPC Composite AB och Mikroponent AB. Tillverkningen görs för marknader som omfattar både försvarsmateriel och civil materiel. Exempel på produkter är komponenter och utrustning till försvarsmateriel som exempelvis ammunition eller transportmateriel, maritim utrustning, flyg- och fordonsindustrin samt därutöver ett stort antal specialprodukter.

Astor Tech

Affärsområdet Astor Tech består för närvarande av de helägda dotterbolagen My-Konsult Teknik AB och My-Konsult System AB med säte i Kista utanför Stockholm. Bolagen levererar färdiga produkter och tjänster som är kritiska för ett modernt försvarslandskap direkt till slutkunder, såsom myndigheter och försvarsindustrier inom Europa och siktar globalt. My-Konsult levererar tjänster och produkter inom Electronic Warfare (EW).

Vi är den ledande gruppen inom utveckling och produktion av högteknologiska och kundanpassade lösningar för försvars- och industrisegmenten. Vi driver styrka och säkerhet i alla element.

Läs mer om vår verksamhet på vår webbplats, www.astorgroup.se

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Scandinavian Astor Group AB
Adress:
Torshamnsgatan 9
Postnummer och Ort:
164 40 KISTA
Hemsida:
www.astorgroup.se