Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: Requtech

ReQuTech AB

När vi började vår resa 2009 hade vi 3 ord i våra sinnen som inte bara skulle forma företagets namn, utan mycket mer leda oss i vår utveckling mot att bli en stor global aktör inom GEO, LEO och MEO-anslutningen.

Dessa 3 ord är REsearch, QUality och TECHnology, som blir REQUTECH.

De har också en genuin betydelse för hela vår verksamhet. Därför bedriver vi avancerad forskning med en produktion av högsta kvalitet, vilket resulterar i spetsteknologi som sätter ReQuTech i framkant.

ReQuTech AB – möjliggör framgången för LEO- och MEO-satellitkonstellationer

Vi har en tydlig vision att vara ”Go – To” antennterminaldesigner och tillverkare för den avancerade kommunikationsmarknaden Beyond-Line-Of-Sight (BLOS). Vår grundare, Omid Sotoudeh, startade resan 2009 i Sverige med ett erfaret multidisciplinärt kärnteam från Ericsson och Saab.
2019 vann vi forskningsprojektet ORION Phased Array med European Space Agency (ESA) och lanserade PICO-flygterminalerna 2020. 2021 lanserade vi RESA phased array-terminaler. ReQuTech står nu i spetsen för SATCOM med över 100 kunder och tillsammans med produktion är vi ett team på 29. Med etablerade partnerskap tillsammans med globala ledare.

Företagspresentation
Kontaktinformation
Företagsnamn:
ReQuTech AB
Adress:
Universitetsvägen 14
Postnummer och Ort:
583 30 Linköping
Hemsida:
www.requtech.com
E-post:
info@requtech.se