Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: Poseidon

Poseidon Diving Systems AB

Poseidon, en ledande auktoritet inom andningsteknik, verkar som en viktig tillverkare av dykutrustning från sin fabrik i Göteborg. Poseidon är välkänt över hela världen och vänder sig till professionella användare med ett omfattande utbud av produkter, inklusive rebreathers, regulatorer, nödandningssystem (EBS), datorer, kontrollsystem och ett omfattande utbud av dyktillbehör.

Utmärkt av sitt engagemang för säkerhet och prestanda, erbjuder Poseidon både digitala och mekaniska lösningar som genomgår rigorösa tester i de mest utmanande miljöerna. Dessa lösningar har fått förtroende från internationella användare över hela världen, vilket bekräftar Poseidons hängivenhet till perfektion.

Poseidon utmärker sig särskilt för sin förmåga att tillhandahålla skräddarsydda produktanpassningar och kompletta systemleveranser, vilket säkerställer personliga lösningar som möter olika dykbehov. Som ett resultat strävar Poseidon efter att vara den föredragna partnern för alla dykrelaterade krav.

Poseidon grundades 1958 och har den prestigefyllda utmärkelsen att vara utsedd till Kunglig Hovleverantör – ett bevis på dess varaktiga engagemang för kvalitet och innovation inom dykbranschen.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
Poseidon Diving Systems AB
Adress:
Åkeredsvägen 1
Postnummer och Ort:
426 63 Västra Frölunda
Webbplats:
www.poseidon.com
Kontaktperson:
Jonas Brandt
Telefon:
+46 (0)317342900
E-post:
info@poseidon.com