Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: NCAB Group

NCAB Group Sweden

Om NCAB Group

Vi är en global, marknadsledande mönsterkortsleverantör som grundades 1993. Idag har vi lokal närvaro i 17 länder i Europa, Asien och Nordamerika och kunder i cirka 45 länder världen över.

Vår vision
The Number 1 PCB producer – wherever we are
Vi har en enkel vision. Att vara nummer ett innebär inte att vara störst, även om storlek ger oss inflytande vilket är viktigt för oss.

Vad vi gör
Vi tillverkar mönsterkort för kunder med höga krav. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder uppnå bästa möjliga konkurrenskraft och time-to-market genom att producera mönsterkort på ett hållbart sätt till lägsta totalkostnad med hjälp av vår kompetens, produktkvalitet och leveransprecision.

Mönsterkort är hjärtat i all elektronisk utrustning. Oftast är de komplexa produkter. Vi strävar efter att vara i mönsterkortteknikens framkant och samarbetar gärna redan under designfasen. Vi anser att de bästa mönsterkortslösningarna utvecklas i nära samspel med våra kunder.
Vårt utbud av mönsterkort varierar mellan flerlagerskort, flexkort, flex-rigida- och semi-flexkort, metallbaskort (IMS), radiovågskort (RF) och HDI-kort.

Att tillverka många olika typer av mönsterkort i mindre serier (High mix Low volume) betyder ständig omställning och problemlösning. Därför är NCAB är en decentraliserad organisation med lokala bolag som tar fullt ansvar för kundrelationen.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
NCAB Group Sweden
Adress:
Löfströms Allé 5
Postnummer och Ort:
172 66 Sundbyberg
Kontaktperson:
Mikael Jansson, GLOBAL ACCOUNT MANAGER
E-post:
mikael.jansson@ncabgroup.com
Telefon:
+47 919 04 339
Webbsida:
www.ncabgroup.com/se