Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: Expando

Expando AB

Expando tillhandahåller skräddarsydda dator- och elektroniklösningar för försvars- och flygsektorerna i Norden och norra Europa, inklusive slutanvändare i världens mest framstående väpnade styrkor. Våra lösningar är baserade på COTS av militär- och rymdkvalitet för att digitalisera försvaret samt beprövade lösningar från världsledande partners för att minska:

• tid till leverans
• risker
• kostnader

Expando är ett svenskt företag, privatägt av Tisenhultgruppen. I över 22 år har vi löst robusta dator- och elektronikutmaningar för alla ledande nordiska försvarsföretag och väpnade styrkor. Nyckeln är vår expertis, tillsammans med ett nära samarbete med världsledande leverantörer av avancerad elektronik och teknologi för försvars- och rymdindustri.

Vi tillhandahåller robusta servrar, kortdatorer och avancerade IT lösningar för försvar, elektronik och flygsäkerhet. Vi inser värdet av att arbeta nära våra kunder för att tillhandahålla omfattande service och support. Vi är er strategiska partner, med djupgående förståelse för de specifika utmaningarna och behoven inom försvar och flyg.

Expando är ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och JOSCAR certifierade, vilket innebär att vi har effektiva, strukturerade affärsprocesser och kvalitetssystem. Vi har stor finansiell stabilitet med AAA kreditvärdighetsbetyg.

Företagspresentation
Kontaktinformation
Företagsnamn:
Expando AB
Adress:
Bergväggsvägen 9C
Postnummer och Ort:
192 48 Sollentuna
Webbsida:
www.expando.se
Kontakt:
Henrik Plym-Forshell
Telefon:
+46 (0)8 544 900 44
E-postadress:
info@expando.se