Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF

AMEXCI AB

AMEXCI är ett ledande företag inom additiv tillverkning med bas i Norden. Sedan bolaget grundades 2017, har vi specialiserat oss på 3D-utskrift i metall för industriella ändamål. Vi driver två högkvalitativa produktionsanläggningar för additiv tillverkning i Sverige och Finland med ett team på drygt 30 anställda som besitter djup kunskap inom design, tillverkning, analys och efterbehandling samt kapacitet att stödja våra kunder i att industrialisera additiv tillverkning. Utöver vår produktionskapacitet tillhandahåller vi omfattande utbildningsprogram och forskningstjänster som omfattar flera områden, inklusive olika högpresterande material och konsultation om utvecklande ämnen inom additiv tillverkning.

Våra processer är certifierade i enlighet med AS 9100D, ISO 9001, IATF 16949 och ISO 14001.

Sedan December 2023 är materiallabbet på AMEXCI ackrediterat för ISO/IEC 17025 av Swedac, med ackrediteringsnummer 10577. Ackrediteringen innefattar dragprovning, slagprovning, samt hårdhetsprovning av metalliska material, för både ISO och ASTM standarder. För att se ackrediteringens omfattning hänvisar vi till SWEDAC.

Hösten 2024 inviger vi en toppmodern anläggning I Örebro om 4 700 kvadratmeter, skräddarsydd för additiv tillverkning och den senaste industriella 3D-utskriftsteknologin som finns tillgänglig på marknaden.

Kontaktinformation
Företagsnamn:
AMEXCI AB
Adress:
Gammelbackavägen 2
Postnummer och Ort:
691 55 Karlskoga
Hemsida:
www.amexci.com