Hoppa till innehåll
Medlemsföretag i SOFF
Logotyp: Adcuris

ADCURIS AB

ADCURIS levererar och säkerställer livräddande prehospitala produkter och kunskap till svensk Försvarsmakt, polis och myndigheter. Vårt team har stor erfarenhet av att arbeta i nationella och internationella traumamiljöer i fält. Vi har därför mycket högt ställda krav på de produkter vi erbjuder. Enbart det bästa är bra nog för våra kunder.

Vi erbjuder specialistprodukter inom

  • Utrustning som krävs för ett fungerande sjukvårdssystem i krävande miljöer
  • Prehospitala miljöer

Om ADCURIS livräddande produkter

För oss är din och dina arbetskamraters arbetsmiljö och säkerhet vår prioritet- oh kunskap rädda liv. Vi tillhandahåller produkter som maximerar utförande och resultaten av era insatser.

Vi arbetar kontinuerligt med internationella kunskapscentrum inom prehospitalsjukvård och samarbetar med världsledande leverantörer. Företaget erbjuder enbart högkvalitativa produkter med dokumenterad effektivitet.

Hittar du inte vad du söker? Vår hemsida visar delar av vårt mycket breda sortiment – kontakta oss så tar vi gärna fram förslag på lösningar som passar just dig.

Om våra utbildningar

Kunskap räddar liv. Vi utbildar dig och dina kollegor för en maximerad effekt av ert arbete. Vi är med dig hela kedjan; från daglig sjukvård till specialistsjukvård.

Våra instruktörer och utvecklare består av specialistläkare, sjuksköterskor, poliser samt militärpersonal med omfattande erfarenhet från nationella och internationella kris- och katastrofhändelser.

Läs mer om våra utbildningar här!

Om din prehospitala traumamiljö

Traumamiljöer följer ett mönster- men de skall ändå anpassas till att kunna möta din organisation, företag eller område. ADCURIS går igenom din befintliga beredskap och analyserar hur den kan kompletteras eller uppgraderas att följa moderna krav. Kontakta oss idag för konsultation.

Välkommen till ADCURIS – din specialistleverantör till din prehospitala traumamiljö!

Kontaktinformation
Företagsnamn:
ADCURIS AB
Adress:
Åsenvägen 10
Postnummer och ort:
546 31 Karlsborg
E-post:
info@adcuris.se
Telefon:
+46 (0) 70 614 43 39
Hemsida:
www.adcuris.se