Nu klär vi ännu fler av Sveriges ambulanspersonal

Vi är glada att kunna meddela att vi under september månad har vunnit två nya upphandlingar för ambulansbeklädnad i regionerna Härjedalen/Jämtland och Värmland/Gävleborg. Båda avtalen är skrivna för 2 år med möjlighet till förlängning i upp till 24 månader.

Att arbeta inom ambulansen innebär ett jobb i varierande miljö. Man ska finnas tillgänglig under dygnets alla timmar på platser där samhället kan tänkas behöva deras expertis. På olycksplatser finns det risk att personalen kommer i kontakt med kroppsvätskor, kemikalieutsläpp, drivmedel, oljor med mera och kräver ett bra skydd för det. Det är också viktigt för personalen att kunna ta sig mellan platser snabbt och smidigt vilket gör att de utsätts för kraftiga temperaturskillnader. Deras arbetskläder måste därför ha god andningsförmåga och ett bra skydd mot väta.

Vi på Taiga kommer leverera full betäckning av arbetskläder med tydligt fokus på funktionalitet, skydd, synbarhet och kvalité. Koncepten innefattar allt från skalskydd och underställ till jackor och accessoarer.

Vi är tacksamma för förtroendet och hoppas på ett gott samarbete de två nästkommande åren!

Läs hela nyheten här.