Tutus Data söker en Frontend-utvecklare

Tutus är ett marknadsledande produktbolag inom kryptosäkerhet. Vi utvecklar brandväggar, VPN-produkter och krypteringsprogram till organisationer med höga säkerhetskrav, däribland Försvarsmakten, MUST och Regeringskansliet. Vi expanderar vår utvecklingsavdelning och söker nu en vass frontend-utvecklare.

Om rollen
Som frontend-utvecklare på Tutus så kommer du ha en nyckelroll i hela produktcykeln, från början till slut. Du kommer ingå i ett team där ni tillsammans kommer att utveckla nästa generation av vår kryptoprodukt och gränssnittet för konfiguration av VPN- och brandväggar.

Vem är du?
Du vill jobba med traditionell client-serverutveckling och har ett intresse för krypto och utveckling av produkter inom IT-säkerhet, tillsammans med en känsla för det grafiska. Vi ser även att du är initiativtagande och lösningsorienterad och du trivs i en agil arbetsmiljö. Vidare är du engagerad, strukturerad och kvalitetsmedveten.

Du har

  • Några års erfarenhet av C++ programmering
  • Erfarenhet av GUI-programmering
  • Erfarenhet av gränssnittsprogrammering i Qt
  • Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift

Vi ser gärna att du också har erfarenhet av

  • Python
  • Open source
  • Java

Varför Tutus?
Vi är ett företag med unika produkter och spännande kunder. Du kommer vara del av ett marknadsledande företag inom sin säkerhetsklass som har stora mål och ambitioner. Som del i vårt team kommer du att få jobba med både nyutveckling men även vidareutveckla våra befintliga produkter. Du erbjuds tryggheten hos ett erkänt bolag tillsammans med dynamiken och flexibiliteten av ett mindre bolag. Utöver att vara specialist inom ditt område får du även möjlighet att utveckla dina kunskaper inom Tutus andra områden såsom mobilutveckling och Linuxbaserade säkerhetsprodukter.

Låter detta intressant?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna agnes.stackelberg@tutus.se