Rolls-Royce söker Contract Manager

Vill du arbeta i en roll där du får möjlighet att ta mycket självständigt ansvar och leda projekt? Vill du vara företagets ansikte utåt till våra kunder i vattenjetskontrakt? Har du en bakgrund, utbildning eller vilja att utvecklas inom projektledning, ekonomi och teknik? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi söker dig!

Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team som är placerade i Kristinehamn och Kokkola i Finland där samtliga medarbetare samarbetar i att sälja, designa, tillverka och leverera vattenjetar i toppklass. För att koordinera hela kedjan krävs en Contract Manager som leder detta arbete och du kommer att delegera till dina kollegor när det behövs för att få projektet framåt. Vi ser därför att du bör vara prestigelös och en god kollega, men även ha förmågan att driva på andra när det krävs.

I den här rollen kommer du att vara företagets ansikte utåt och kundens närmsta kontakt. Du kommer ha ett ansvar för att alla aktiviteter från färdigt kontrakt till garantitidens slut genomförs på ett professionellt, flexibelt och kundfokuserat sätt samt att följa Rolls-Royce kontraktsprocesser. Som Contract Manager blir du en form av projektledare med budgetansvar, vi ser därför att en bakgrund inom projektledning och ekonomi som positivt samt att du har en fallenhet för finansiellt tänk.

Rollen innebär att sätta sig in i hur våra vattenjetar fungerar på övergripande nivå, vi ser det därför som meriterande ha en teknisk bakgrund/utbildning, produktkunskap eller erfarenhet inom marinindustrin. Detta är inget krav då vi lägger tyngden vid att hitta rätt person med ett driv att leda, koordinera och få projektet i mål samt förmågan att snabbt lära sig och sätta sig in i arbetet.

Du bör ha

  • God och smidig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska i tal och skrift
  • En god förmåga att organisera ditt arbete
  • Flexibilitet kring förändringar som kan ske längs vägen under projektens gång
  • Förmåga att se hinder som utmaningar och drivas av att lösa dem
  • Ett öppet sinne med fokus på kundens bästa och samtidigt se till att budget efterföljs och vad som kontrakterats.

Hos oss får du

  • En värdeskapande roll där du är navet i att driva våra vattenjetsprojekt från början till slut
  • En bra mix av business, teknologi och relationsskapande med kunder från hela världen
  • Möjlighet att resa ut till våra kunder för att vårda relationer och hantera oförutsedda situationer.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök snarast då vi genomför urval och intervjuer löpande, dock senast 2018-12-13. Bifoga CV och brev i din ansökan, helst på engelska.

För frågor gällande tjänsten och din ansökan är du välkommen att kontakta:

Ilkka Mäki, General Manager Waterjet Contracting, Tel: +358-40 353 36 35,
Email: ilkka.maki@rolls-royce.com
Fredrik Appel, General Manager Product Waterjet, Tel: +46550-841 92, +4672-187 99 01
Email: fredrik.appel@rolls-royce.com
Julia Palmqvist, HR-Specialist, Tel: +46550-842 52, +4672-392 23 14
Email: julia.palmqvist@rolls-royce.com