Rolls-Royce söker Applikationsingenjör, Control Systems

Vill du vara tekniskt ansvarig för våra kontrakt gällande manöversystem? Har du en bakgrund inom elektronik-/automationssystem och några års erfarenhet av el-konstruktion? Triggas du av att arbeta med helheter i projekt, snarare än konstruktion av enbart smådetaljer? Trivs du med att ha ett varierat arbete där varje kundprojekt är unikt? Är du en självständigt drivande person som samtidigt finner en stor glädje i att samarbeta i team? Nu har du chansen!

Vi söker nu en applikationsingenjör till vårt team i Kristinehamn.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som applikationsingenjör här hos oss på Rolls-Royce AB i Kristinehamn är du teknisk ansvarig för våra manöversystemsleveranser. Arbetet drivs i nära samarbete med ansvariga för det övergripande kontraktet, andra leverantörer och våra kunder. Här får du uppdraget att konstruera och anpassa manöversystem enligt kundens individuella önskemål. Vidare ansvarar du för att dokumentera och lägga upp orderstrukturen i vårt administrativa system. Arbetet innefattar också att bidra med tekniskt stöd till vår försäljnings- och serviceorganisation. Vi arbetar i konstruktionsverktyget AutoCAD/electrical och PDM-systemet Teamcenter.

Rapportering sker till Manager Control Systems, som också är placerad i Kristinehamn. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vem trivs här?
Tycker du om att verka och utvecklas i en miljö tillsammans med mycket kunniga kollegor? Tilltalas du av att arbeta i global en organisation med högt ställda kvalitetskrav och som befinner sig i teknisk framkant? Brinner du för att arbeta med kundanpassade konstruktioner? Har du ett allmäntekniskt intresse och kunnande? Då kanske du är den vi söker!

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elektronik/automation och/eller el eller förvärvat motsvarande erfarenheter via yrkeslivet. För att klara av arbetet här hos oss ska du ha erfarenhet av elkonstruktion i CAD-miljö. Har du generell erfarenhet inom marin verksamhet eller militära applikationer är det meriterande. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kommer även dina mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift, väl till pass.

Har du en naturlig fallenhet för att självständigt driva dina egna projekt framåt? Har du förmåga att organisera och prioritera dina uppgifter samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt? Då kommer du att trivas här hos oss!

Vad erbjuder vi?
Att arbeta med marina produkter för en global marknad. Ett stort ingenjörsteam med världsledande tekniska experter på området marinteknik & hydrodynamik. Vi är ett modernt företag med gamla anor och sunda värderingar.
Sök redan idag!

Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas snarast, så sök redan idag dock senast 10 maj 2018. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen!

Rolls-Royce i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, podsystem, manöversystem till våra produkter samt en omfattande serviceverksamhet.

Ansökan sker genom att du registrerar dig via anmälningslänk.
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marianne Pettersson, 054-771 85 44.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport, 08-598 980 10.
Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Badenoch & Clark, grundat 1978, finns representerat i 12 länder och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till privat som offentlig sektor. Badenoch & Clark är en del av Adecco Group, ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.