Combitech söker ILS-konsult till Växjö

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

DIN ROLL SOM ILS-KONSULT
Inom konsultenhet ILS (Integrated Logistic Support) söker vi nu en driftig person för spännande uppdrag. Som ILS – konsult kommer du att arbeta med:

• ILS/LSA-management (projektledning)
• Drift- och underhållsanalyser på komplexa system, främst inom försvarsindustrin
• Designpåverkande ILS
• Bidra till en ökad tillgänglighet och effektivitet hos ett system eller en produkt
• Bidra till ökad underhållsmässighet hos ett system eller produkt
• Bidra till reducerad LCC (Life Cycle Cost) för systemet/produkten
• Modellering och dimensionering av supportlösningar

Detta gör du genom systematisk analys, t ex via feleffekts- och driftsäkerhetsanalyser, vars resultat påverkar beslut rörande utformning av produktens design, underhåll och resursförsörjning.

Din roll blir att leda och genomföra drift- och underhållsanalyser i nära samarbete med utvecklingsorganisationerna. Sysslorna kan bestå av LSA (Logistic Support Analysis), tillförlitlighetspredikteringar och reservdelsdimensioneringar men hela ILS-området ligger öppet för framtida utmaningar.

Är du ny inom området kommer du att bli väl introducerad inom ILS av våra mer erfarna kollegor som kommer att finnas till stöd samt genom interna utbildningar i processer och metoder som används inom området ILS.

Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi arbetar med allt från ubåtar till JAS 39 Gripen och Tåg!

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Eftersom Du kommer arbeta i nära samarbete med kund och olika roller såsom exempelvis projektledare, utvecklingsingenjörer och eftermarknad är det viktigt att du är drivande, kommunikativ samt villig att ta ansvar. Strukturerad och analytisk förmåga är av vikt. Du har en positiv grundsyn, har god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera både i tal och skrift på, både på svenska och engelska.

Du har en utbildning med inriktning teknik och/eller logistik eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat några år men välkomnar också nyutexaminerade sökande. Du är själv drivande i arbetsuppgifter med fokus på resultat och har ett intresse av kontinuerligt lärande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i projekt och i grupp. Meriterande är kännedom om försvarsindustri och dess standarder och processer.

Din placeringsort kommer att vara Växjö. Resor i tjänsten förekommer, B-körkort är ett önskemål.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?